Jarig tijdens corona

 

100% jarig!

Eerlijk is eerlijk; ieder kind vindt zijn verjaardag by far de belangrijkste dag van het jaar. Daar is geen discussie over mogelijk! En geef die kleintjes eens ongelijk. Taart, cadeaus, limonade en natuurlijk al die lieve vriendjes en familie op bezoek. Het is het toch ook waard om hier een jaar naar uit te kijken en vooraf weken van wakker te liggen?

Helaas zijn de verjaardagen van al die kindjes nu in deze gekke tijd nèt een tikkeltje anders. Lang niet alle vriendjes kunnen en mogen langskomen, er wordt niet meer in koor voor je gezongen, het is gewoon anders. En leg je mini maar eens haarfijn uit wat hier de reden van is.

Luvjoe snapt dat jij als ouder letterlijk alles uit de kast trekt om je kindje de dag van zijn leven te bezorgen, zeker nu! Maar stiekem is de oplossing niet ver te zoeken. Onze verjaardagskroontjes zijn niet alleen musthave voor iedere jarige Job of Jet, maar toveren ook gegarandeerd een big smile op het gezichtje van jouw kind. Neem snel een kijkje in de collectie en ontdek welk kroontje 100% matcht met jouw mini! Waar wacht je nog op? Go, go, goooo!

P.S: En ontbreekt hèt perfecte verjaardagskroontje voor jouw zoon of dochter wellicht (nog) in onze collectie? Geen nood! Dan maken we met veel liefde zorg en aandacht een uniek exemplaar! Lees hier snel meer! https://www.luvjoe.nl/custommade/

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »