Confetti party is the best kind of party

Confetti party is the best kind of party
block
block
Min: €0 Max: €25

Confetti Pretty Pastel

€24,50

Bloemetjes, sterretjes, hartjes; je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het omgetoverd tot confetti en verwerkt in deze kroon. Daarnaast zijn de kleuren van de confetti en de stof een 100% match! You are so pretty in pastel!

Confetti Twinkel Twinkel Little Star goud

€24,50

Do you know how loved you are! Dit verjaardagskroontje vol glitters en sterren is toch de droom van iedere mini? Leuk: Je hebt de keuze uit gouden of zilveren glitters. Wij leveren de ingrediënten voor een feest, de knalfuif bouwen jullie zelf!

Confetti Little Heart

€24,50

Met dit lieve roze kroontje voorzien van confetti in de vorm van hartjes is het iedere dag feest. En zeg eens eerlijk; je krijgt toch ook spontaan zin in een feestje als je dit verjaardagskroontje ziet?

Confetti Twinkel Twinkel Little Star zilver

€24,50

Do you know how loved you are! Dit verjaardagskroontje vol glitters en sterren is toch de droom van iedere mini? Leuk: Je hebt de keuze uit een goud of zilver kroontje. Wij leveren de ingrediënten voor een feest, de knalfuif bouwen jullie zelf!

Confetti Unicorn

€24,50

Dit te leuke verjaardagskroontje is speciaal ontworpen voor unicorn lovers! Bij het ontwerpen van dit kroontje is er aan werkelijk waar alles gedacht. Lees verder...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »