Specials

Specials

Bij Luvjoe doen we er alles aan om de wereld een stukje beter én mooier te maken. Daarom hebben we een speciale collectie in het leven geroepen die met veel liefde, zorg en aandacht ontworpen is door een bijzonder naaiatelier. Een atelier waar mensen werken die de kans krijgen om terug te keren op de werkvloer. Ze worden opgeleid en getraind door professionals. Op deze manier krijgen ze de mogelijkheid om een opleiding te volgen en een nieuw beroep uit te kunnen oefenen. Dit alles met het uiteindelijke doel om weer terug te keren in de maatschappij.

De kroontjes uit dit atelier zijn voorzien van kleine schoonheidsfoutjes. Denk bijvoorbeeld aan een naai-, knip- of vouwfoutje. Niets mis mee! Maar daarom schaf je de kroontjes uit dit atelier voor een kleiner prijsje aan. Door een kroontje uit dit atelier te kopen, bied je de werknemers de kans om kroontjes te blijven maken. Iets waar zij heel blij van worden! En wist je dat de helft van het aantal kroontjes uit dit atelier, geschonken wordt aan het Prinses Màxima Centrum? Je steunt dus nog eens een goed doel ook! Waar wacht je nog op?

block
block
Min: €0 Max: €15

Dino feest dankzij de naaistudio!

€14,50

It’s dino time! Hoe leuk is dit stoere kroontje boordevol dino’s? Dit verjaardagskroontje is heel bijzonder én heeft een bijzonder prijsje! Wil jij weten waarom? Lees dan snel verder!

Happy Colors feestje dankzij de naaistudio!

€14,50

Happy Colors feestje! Dit is by far het vrolijkste kroontje uit onze collectie. Dit verjaardagskroontje is heel bijzonder én heeft een bijzonder prijsje! Wil jij weten waarom? Lees dan snel verder!

Haaienfeestje dankzij de naaistudio!

€14,50

Shark alert! Dit koontje is speciaal ontworpen voor de echte waaghalzen! Dit verjaardagskroontje is heel bijzonder én heeft een bijzonder prijsje! Wil jij weten waarom? Lees dan snel verder!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »