Een grote wens komt uit! Luvjoe doneert verjaardagskroontjes aan het Prinses Màxima Centrum!

 

Hoe is deze wens ontstaan:

Onze oudste dochter is geboren met het Beckwith Wiedemann syndroom. Achteraf gezien in een milde vorm. Bij dit syndroom heb je tot je 8ste jaar een verhoogde kans op Wilms tumoren. Hiervoor werd ze regelmatig gecontroleerd in het ziekenhuis. De uitslagen waren bij haar gelukkig altijd goed. Helaas geldt dat niet voor iedereen en zagen wij vaak erg zieke kinderen in het ziekenhuis. Hartverscheurend en erg verdrietig om te zien. Mijn wens om een lach  op al die lieve gezichten te kunnen toveren is toen ontstaan. Met het doneren van verjaardagskroontjes hoop ik dat te kunnen doen. Dat als de kinderen op hun verjaardag in het ziekenhuis liggen, zich toch een beetje jarig voelen.

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt het:

Per 5 verkochte kroontjes of indianentooien ook via winkeliers en webshops gaat er 1 kroon naar het ziekenhuis. De eerste kroontjes zijn daar afgelopen januari naar toe gebracht. Het was erg leuk om te zien en horen dat ze er erg enthousiast over waren. De kroontjes gaan ze tevens ook gebruiken voor het theater! Als je een kroontje of tooi hebt gekocht, dan wil ik je hiervoor heel erg bedanken!

 

 

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

 

Het Prinses Máxima Centrum, het grootste kinderkankercentrum in Europa,  wil ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Sinds 1 juni 2018 zijn zorg en research voor kinderen met kanker gecentraliseerd. De Prinses Máxima Centrum Foundation draagt bij aan het realiseren van topzorg, -research en -opleidingen op het gebied van kinderoncologie. Omdat alleen de zorg voor patiënten wordt vergoed, is de  Prinses Máxima Centrum Foundation opgericht. De Foundation zorgt voor alle aanvullende  benodigdheden waardoor het dagelijks leven van kind en gezin zoveel mogelijk door kan gaan. Denk bijvoorbeeld aan ruimtes en activiteiten waar kinderen kunnen spelen en zich ontwikkelen en onze unieke ouder-kindkamers waardoor ouders dag en nacht bij hun kind kunnen zijn. Dit alles kunnen wij echter niet alleen, alle (financiële) hulp is daarom zeer welkom. Meer info: https://foundation.prinsesmaximacentrum.nl/nl/de-foundation