"Limited Edition" Ibiza Baby pink

Deze mooie kroon is gemaakt van een licht roze wafelstof en is afgewerkt met een Ibiza sierband. De fel roze pompoms geven een leuk en vrolijk accent aan het kroontje. Het cijfer is in goud glitter. Ieder jaar als je jarig bent kun je het kroontje opzetten door de verwisselbare cijfers. Er zijn 2 verschillende uitvoeringen: één is met een sluiting van lint en één met klittenband. Om het compleet te maken kun je er een sluier bij bestellen. De sluier zit via een knoopje vast aan de achterkant zodat je de sluier er ook weer af kan halen. De sluier kan alleen bij een kroontje met klittenband. De cijfers zijn los bij te bestellen. De prijs is inclusief 1 cijfer. Het gewenste cijfer kun je bij je bestelling doorgeven.

Verjaardagskroon Ibiza Baby Pink

€ 25,95

 • 0,08 kg
 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 8-14 dagen1

"Limited Edition" Ibiza Olive Green

Deze mooie kroon is gemaakt van een olijfgroene wafelstof en is afgewerkt met een Ibiza sierband. De fel roze pompoms geven een leuk en vrolijk accent aan het kroontje. Het cijfer is in goud glitter. Ieder jaar als je jarig bent kun je het kroontje opzetten door de verwisselbare cijfers. Er zijn 2 verschillende varianten: één met een sluiting van lint en één met klittenband. Om het compleet te maken kun je er een sluier bij bestellen. De sluier zit via een knoopje vast aan de achterkant zodat je de sluier er ook weer af kan halen. De sluier kan alleen bij een kroontje met klittenband. De cijfers zijn los bij te bestellen. De prijs is inclusief 1 cijfer. Het gewenste cijfer kun je bij je bestelling doorgeven. 

Verjaardagskroon Ibiza Olive green

€ 25,95

 • 0,08 kg
 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 8-14 dagen1

"Limited Edition" Ibiza pink

Helaas is dit kroontje uitverkocht....

 

Deze mooie kroon is gemaakt van een roze wafelstof en is afgewerkt met een Ibiza sierband. De mint groene pompons geven een leuk en vrolijk accent aan het kroontje. Het cijfer is in goud glitter. Ieder jaar als je jarig bent kun je het kroontje opzetten door de verwisselbare cijfers. Er zijn 2 verschillende uitvoeringen: één met een sluiting van lint en één met een sluiting door klittenband. Om het compleet te maken kun je er een sluier bij bestellen. De sluier zit via een knoopje vast aan de achterkant zodat je de sluier er ook weer af kan halen.  De sluier kan alleen bij het kroontje met klittenband. De cijfers zijn los bij te bestellen. De prijs is inclusief 1 cijfer. Het gewenste cijfer kun je bij je bestelling doorgeven.

Verjaardagskroon Ibiza Pink

€ 25,95

 • 0,08 kg
 • Uitverkocht

"Limited Edition" Ibiza Black

Deze mooie kroon is gemaakt van een zwarte wafelstof en is afgewerkt met een vrolijke sierband. De petrol blauwe pompons geven een leuk en vrolijk accent aan het kroontje. Het cijfer is in zwart glitter. Ieder jaar als je jarig bent kun je het kroontje opzetten door de verwisselbare cijfers. Er zijn 2 verschillende varianten: één met een sluiting van lint en één met klittenband. De cijfers zijn los bij te bestellen. De prijs is inclusief 1 cijfer. Het gewenste cijfer kun je bij je bestelling doorgeven.

Verjaardagskroon Ibiza Black

€ 25,95

 • 0,08 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 8-14 dagen1