Specials!

Specials!

Bij Luvjoe doen we er alles aan om de wereld een stukje beter én mooier te maken. Daarom hebben we een speciale collectie in het leven geroepen die met veel liefde, zorg en aandacht ontworpen is door een bijzonder naaiatelier. Een atelier waar mensen werken die de kans krijgen om terug te keren op de werkvloer. Ze worden opgeleid en getraind door professionals. Op deze manier krijgen ze de mogelijkheid om een opleiding te volgen en een nieuw beroep uit te kunnen oefenen. Dit alles met het uiteindelijke doel om weer terug te keren in de maatschappij.

De kroontjes uit dit atelier zijn voorzien van kleine schoonheidsfoutjes. Denk bijvoorbeeld aan een naai-, knip- of vouwfoutje. Niets mis mee! Maar daarom schaf je de kroontjes uit dit atelier voor een kleiner prijsje aan. Door een kroontje uit dit atelier te kopen, bied je de werknemers de kans om kroontjes te blijven maken. Iets waar zij heel blij van worden! En wist je dat de helft van het aantal kroontjes uit dit atelier, geschonken wordt aan het Prinses Màxima Centrum? Je steunt dus nog eens een goed doel ook! Waar wacht je nog op?

block
block
Min: €0 Max: €25

Sweetie Dots!

€22,50

Sweetie Dots! Dit verjaardagskroontje is heel bijzonder én heeft een bijzonder prijsje! Wil jij weten waarom? Lees dan snel verder!

Happy Little Dino!

€22,50

Als dit verjaardagskroontje geen feest op het bolletje van jouw mini is, weten we het ook niet meer! Check al die stoere dino's!

Hartendiefje!

€22,50

Hartendiefje feestje! Dit verjaardagskroontje is heel bijzonder én heeft een bijzonder prijsje! Wil jij weten waarom? Lees dan snel verder!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »