Little Heart

Een heel lief kroontje met hartjes confetti. De achterkant van het kroontje is fuchsia roze. Daarnaast kun je er iedere dag plezier van hebben! Zo wordt iedere dag een feestje en de confetti die er in zit danst lekker met je mee! Door de lintsluiting past het op ieder hoofdje. Wil je er een cijfer op? Dat kan! Het hartjes cijfer wordt met zelfklevend klittenband geleverd. Zo kun je na de verjaardag het klittenband weer verwijderen en kun je het kroontje het hele jaar door dragen. Verwijder het klittenband wel met beleid. Omdat er in het kroontje confetti zit, is het belangrijk om in de gaten te houden (na het spelen of voor de jongste die nog graag in speelgoed bijten) of de doorzichtige folie nog heel is, zodat er geen confetti uit kan vallen. Dit kan niet zomaar gebeuren, maar als het kroontje als speelgoed wordt gebruikt weet je het natuurlijk nooit. Daarom raad ik het kroontje niet aan voor kinderen onder de 3 jaar of houdt altijd toezicht. Ook boven de 3 jaar. Heb je hierover vragen, stel ze gerust! Het gewenste cijfer kun je bij opmerkingen doorgeven!

Confetti kroon Little Heart

€ 23,50

 • 0,1 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 8-14 dagen1

Unicorn

Speciaal voor de Unicorn fan! Daarnaast kun je er iedere dag plezier van hebben! Zo wordt iedere dag een feestje en de unicorn confetti die er in zit danst lekker met je mee! Door de lintsluiting past het op ieder hoofdje. Wil je er een cijfer op? Dat kan! Het hartjes cijfer wordt met zelfklevend klittenband geleverd. Zo kun je na de verjaardag het klittenband weer verwijderen en kun je het kroontje het hele jaar door dragen. Verwijder het klittenband wel met beleid. Omdat er in het kroontje confetti zit, is het belangrijk om in de gaten te houden (na het spelen of voor de jongste die nog graag in speelgoed bijten) of de doorzichtige folie nog heel is, zodat er geen confetti uit kan vallen. Dit kan niet zomaar gebeuren, maar als het kroontje als speelgoed wordt gebruikt weet je het natuurlijk nooit. Daarom raad ik het kroontje niet aan voor kinderen onder de 3 jaar of houdt altijd toezicht. Ook boven de 3 jaar. Heb je hierover vragen, stel ze gerust! Het gewenste cijfer en kleur (licht roze hartjes of fel roze hartjes) kun je bij opmerkingen doorgeven!

Confettikroon Unicorn

€ 23,50

 • 0,1 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 8-14 dagen1

Little Mermaid

Hoe leuk past dit kroontje bij je zeemeerminnenfeestje! Met dit kroontje maak je het feestje in de diepe zee vol wonderen van jouw kindje helemaal af! Daarnaast kun je er iedere dag plezier van hebben! Zo wordt iedere dag een feestje en de confetti die er in zit danst lekker met je mee! Door de lintsluiting past het op ieder hoofdje. Wil je er een cijfer op? Dat kan! Het hartjes cijfer wordt met zelfklevend klittenband geleverd. Zo kun je na de verjaardag het klittenband weer verwijderen en kun je het kroontje het hele jaar door dragen. Verwijder het klittenband wel met beleid. Omdat er in het kroontje confetti zit, is het belangrijk om in de gaten te houden (na het spelen of voor de jongste die nog graag in speelgoed bijten) of de doorzichtige folie nog heel is, zodat er geen confetti uit kan vallen. Dit kan niet zomaar gebeuren, maar als het kroontje als speelgoed wordt gebruikt weet je het natuurlijk nooit. Daarom raad ik het kroontje niet aan voor kinderen onder de 3 jaar of houdt altijd toezicht. Ook boven de 3 jaar. Heb je hierover vragen, stel ze gerust! Het gewenste cijfer kun je bij opmerkingen doorgeven!

Little Mermaid Confettikroon

€ 23,50

 • 0,1 kg
 • Nog maar 1 kroontje op voorraad
 • Levertijd: 8-14 dagen1

Twinkel twinkel little star

Do you know how loved you are! Dit leuke kroontje met sterretjesconfetti is in mat goud of zilver. Daarnaast kun je er iedere dag plezier van hebben! Zo wordt iedere dag een feestje en de confetti die er in zit danst lekker met je mee! Door de lintsluiting past het op ieder hoofdje. Wil je er een cijfer op? Dat kan! Het hartjes cijfer wordt met zelfklevend klittenband geleverd. Zo kun je na de verjaardag het klittenband weer verwijderen en kun je het kroontje het hele jaar door dragen. Verwijder het klittenband wel met beleid. Omdat er in het kroontje confetti zit, is het belangrijk om in de gaten te houden (na het spelen of voor de jongste die nog graag in speelgoed bijten) of de doorzichtige folie nog heel is, zodat er geen confetti uit kan vallen. Dit kan niet zomaar gebeuren, maar als het kroontje als speelgoed wordt gebruikt weet je het natuurlijk nooit. Daarom raad ik het kroontje niet aan voor kinderen onder de 3 jaar of houdt altijd toezicht. Ook boven de 3 jaar. Heb je hierover vragen, stel ze gerust! Het gewenste cijfer kun je bij opmerkingen doorgeven!

Confettikroon Twinkel twinkel little star

€ 23,50

 • 0,1 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 8-14 dagen1

Pretty Pastel

You are pretty in pastel! Daarnaast kun je er iedere dag plezier van hebben! Zo wordt iedere dag een feestje en de confetti die er in zit danst lekker met je mee! Door de lintsluiting past het op ieder hoofdje. Wil je er een cijfer op? Dat kan! Het hartjes cijfer wordt met zelfklevend klittenband geleverd. Zo kun je na de verjaardag het klittenband weer verwijderen en kun je het kroontje het hele jaar door dragen. Verwijder het klittenband wel met beleid. Omdat er in het kroontje confetti zit, is het belangrijk om in de gaten te houden (na het spelen of voor de jongste die nog graag in speelgoed bijten) of de doorzichtige folie nog heel is, zodat er geen confetti uit kan vallen. Dit kan niet zomaar gebeuren, maar als het kroontje als speelgoed wordt gebruikt weet je het natuurlijk nooit. Daarom raad ik het kroontje niet aan voor kinderen onder de 3 jaar of houdt altijd toezicht. Ook boven de 3 jaar. Heb je hierover vragen, stel ze gerust! Het gewenste cijfer kun je bij opmerkingen doorgeven!

Confettikroon Pretty Pastel

€ 23,50

 • 0,1 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 8-14 dagen1