Zomer!

Zomer!

Is jouw kindje bijna jarig? Dan hebben wij goed nieuws! We hebben onlangs namelijk een kersverse dosis verjaardagskroontjes aan de collectie toegevoegd! Het ene kroontje is nog leuker dan het andere! En om het je makkelijk te maken, hebben we speciaal voor jou de leukste, gezelligste èn zomerse exemplaren op een rijtje gezet. Ben je er klaar voor?

block
block
Min: €0 Max: €25

Sweet Flamingo

€23,50

Oeh lala, dit verjaardagskroontje is een topper hoor. Flamingo’s zijn sowieso een hit en als je die match met soft pink én lieve gouden details, is dit het resultaat! En zeg eens eerlijk; dit te zoete kroontje is toch een 100% musthave voor jouw prinses?

Happy Summer

€23,50

Watch out! De neon zebra’s spatten van dit verjaardagskroontje af! Dit is by far het vrolijkste kroontje uit onze collectie. Niet alleen een feestje voor het oog, maar ook voor op het stralende koppie van jouw mini.

Haai

€23,50

Dat dit verjaardagskroontje met liefde ontworpen is voor de echt waaghalzen onder ons, dat mag duidelijk zijn. Duik ook mee de diepte in en ervaar de onderwater wonderen.

Zeemeermin

€23,50

Bij het zien van dit verjaardagskroontje, krijgen wij spontaan zin in een mermaid party! Het zal je dan ook niet verbazen dat dit kroontje gemaakt is voor al die lieve zeemeerminnetjes.

Palmtree

€23,50

You can find me under the palmtree! Hoe ontzettend leuk is dit gloednieuwe verjaardagskroontje die net aan de collectie is toegevoegd? Werkelijk waar alle trends van nu zijn hierin verwerkt. En de neon golven maken het helemaal af. Let’s go to the beach!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »