Custommade

Custommade

 

 

Mix & Match hèt perfecte verjaardagskroontje!

Mixen en matchen is trend anno nu. Je eigen keuzes maken en een product samenstellen dat compleet is afgestemd op jouw stijl. Hoe leuk is dat? Bij Luvjoe konden we niet achterblijven. Daarom bieden we je maar al te graag de mogelijkheid om het perfecte verjaardagskroontje voor jouw mini samen te stellen. Zo weten we zeker dat we de plank nooit misslaan en het verjaardagsfeestje van jouw prins(es) meer dan perfect wordt.

Een gepersonaliseerd verjaardagskroontje; welke jarige Job of Jet verdient dit nou niet? Wij gaan met alle liefde, zorg èn aandacht voor je aan de slag en denken graag met je mee. Maar eerlijk is eerlijk; hoe meer input we van jou krijgen, hoe makkelijker je het ons maakt. Je kunt aan de hand van onze huidige collectie jouw ideale verjaardagskroontje samenstellen. Dit doe je simpelweg door ons het juiste model en je favoriete (basis)kleur en print door te geven. Wij gooien dit in de blender en mixen dit met die perfecte finishing touch. Et voilà het verjaardagskroontje voor jouw mini is geboren. Hoeraaa!

Maar bij Luvjoe gaan we verder! Zo is het ook mogelijk om een compleet eigen (verjaardags)look te creëren. Heb jij ergens een te gekke print gezien en wil je hier een verjaardagskroontje van laten maken? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ideaal voor als je bijvoorbeeld een themafeestje voor jouw jarige kindje(s) organiseert. Wij stoppen niet eerder voordat we de perfecte stof gescoord hebben en gooien alles in de strijd om een kroontje te ontwerpen dat 100% aan jouw eisen voldoet.

Met een custommade kroontje van Luvjoe wordt het gegarandeerd een geslaagd (verjaardags)feestje! Vanzelfsprekend kost het maken van een custommade kroontje meer tijd. Daarom rekenen we voor deze verjaardagskroontjes een vaste prijs van 30 euro.

Mail onderstaande gegevens naar [email protected] en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je wensen door te nemen, zodat we direct voor je aan de slag kunnen. De levertijd voor een custommade kroontje bedraagt 4 weken.

Naam:
Mailadres:
Telefoonnummer:
Wensen:

 

block
block
Min: €0 Max: €30
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »